Chafing dish

 15,00 excl. BTW

Ex btw/afhaal/per dag

inclusief 2 branders met 2 poten gel brandpasta  .

Volg ons op facebook klik hier 

De chafing dish is nagenoeg onmisbaar bij ieder buffet. U serveert en presenteert op eenvoudige wijze warme gerechten in de meegeleverde voedselpan. Het voedsel in de voedselpan blijft lekker warm omdat er onder deze voedselpan een waterbak zit, die warm gemaakt wordt dankzij de vlam uit de brandpasta. De waterbak dient gevuld te worden tot dat de voedselbak net niet gaat drijven, met bij voorkeur warm water.

Onder de waterbak plaatst u de blikjes brandpasta. Na het aansteken van de brandpasta dient het water eerst 15-30 minuten op te warmen (met afgesloten deksel) voordat de voedselpan geplaatst kan worden. Let op dat de vlam van de brandpasta nagenoeg onzichtbaar is en de vloeistof in de blikjes erg dun kan zijn. Vervoer daarom nooit brandende pasta!

Om te voorkomen dat het eten uitdroogt is het belangrijk dat het deksel steeds weer op de chafing dish geplaatst wordt. Daarnaast is het van belang het waterniveau regelmatig te controleren zodat het voedsel niet droog kookt. De chafing dish is alleen geschikt voor het warmhouden van gerechten. Hij is niet geschikt voor het bereiden of opwarmen van gerechten.

 

Beschrijving

Chafing dish ,

Volg ons via Instagram klik hier 

Voor meer partyverlichting klik hier 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chafing dish” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *