Over ons

Creeezy attractie verhuur en events , en ballonnen in Roosendaal ,Personeelsuitje of bedrijfsuitje? Voor een zeskamp of leuke teambuilding activiteit kunt u terecht bij onze afdeling Evenementenverzorging. creeezy zorgt voor de complete organisatie van actieve evenementen in alle soorten en maten, op uw eigen locatie. Creeezy organiseert sportieve evenementen voor bedrijven, organisaties, verenigingen en scholen.

Ons brede assortiment biedt attracties voor jong en oud, sportieve en minder sportieve mensen en voor een dikkere en/of een smallere beurs.

Graag presenteren we onszelf, onze werkwijze en onze verschillende activiteiten. Bent u op zoek naar invulling van uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest? Neem dan contact met ons op

Bij creeezy kunt u uitsluitend attracties huren van professionele kwaliteit. Veiligheid staat bij creeezy hoog in het vaandel. Iedere attractie die wij verhuren voldoet aan de wettelijke keuringseisen en heeft een eigen certificaat van goedkeuring. Voor het huren van een veilige klimwand, mega ballen, base jump, stormbaan of andere spectaculaire attractie bent u bij Creeezy dus aan het juiste adres. Creeezy attractie verhuur is de attractiespecialist van Nederland.

Natuurlijk kunt u voor vragen of advies altijd telefonisch contact met ons opnemen. Ongetwijfeld zal uw evenement met onze hulp voor u en de bezoekers een plezierige herinnering opleveren.

Volg ons op facebook klik hier 
Voor ons breed assortiment springkussens klik hier
Volg ons op Instagram klik hier 
Voor ons groot assortiment ballonnen klik hier 

Tevens is er ook een hele uitgebreide ballonnen site als u in het assortiment op de ballonnen klikt komt u in een site van ons met alleen maar ballonnen decoraties .

Wij bezorgen in Roosendaal en omgeving ,Brabant en België .